Tomt i Härjedalen Tännäs

Spälstigen 8, Tännäs, Härjedalen

Här kommer du att bo bekvämt med ett utomordentligt bra utgångsläge med direkt anslutning till skoterleder, längdspår, fjällvandring samt alpin anläggning ”Kröket”.

Vi hoppas att du vill bygga ditt framtidsboende i Tännäs i denna trygga, härliga, natursköna och vackra fjällmiljö och vara en del av det populära ”Funäsfjällen”. Tomten är framför allt lämplig för fast boende. Busshållsplats finns 100 meter från tomten direkt på Bygatan !

Anslutningsavgift för el, kommunalt vatten och avlopp är redan betalt och ingår i köpet. Fiber finns för anslutning i tomtgräns.

Tännäs är den lilla högfjällsbyn med lång tradition av både vinter- och sommarturism. Här finns allt man kan önska sig vad gäller orörda fjäll, snösäkerhet, bra skidåkning, god mat, fiske och ett härligt friluftsliv året om. Den alpina anläggningen Tännäskröket finns i närheten med åkning med varierande svårighetsgrad.

En värld där du och din familj alltid är lika välkomna till dagar fyllda av glädje, spänning och upptäckarlust. Närmaste för- och grundskola finns i Funäsdalen där det även finns hälsocentral, apotek, paddelanläggning, bensinstation, systembolag, fjällmuseum, bageri, caféer m.m.

Härjedalen är landets högst belägna landskap. T.e.x är Tännäs kyrka är en av Sveriges högst belägna kyrkor! Västra Härjedalen är ett av de stora vinterturistområdena i Sverige, men också ett attraktivt område sommartid.

Du kan läsa mer om Tännäs, aktiviteter i Tännäs, destination ”Funäsfjällen” och Västra Härjedalen via länkar i objektsbeskrivningen för att få inspiration och veta mer om orten.

Välkommen att kontakta fastighetsmäklaren för mer information!

För mer info och bilder, klicka här.

Pris: 825.000 kr

InformationKartaKontakt
Kommun: Härjedalen
Område: Tännäs
Adress: Spälstigen 8
Rum:
Typ: Tomt
Boarea:
Biarea:
Tomtareal: 1.327
Byggår:
Objektnr: ALH216

Intresserad av detta objekt? Hör av dig till oss!

Posted in Härjedalen and tagged .