Fritidshus i Härjedalen Fjällnäs

Malmagen Rävstigen 4, Fjällnäs, Härjedalen

Med bra utgångsläge i vackra Fjällnäs ligger detta rustika timmerhus med 3 sovrum, badrum och ett stort härligt allrum med murad öppen spis och en otroligt vacker utsikt mot sjön Malmagen och omgivande fjälltoppar.

I allrummet har du en härlig vy från det stora panormafönstret och här finns också ett stort matbord med gott om plats för många att äta, dricka och umgås både ofta och länge. Har du en kock med dig kan du använda serveringsluckan till köket!

Boarean är över 80 m² och rummen är väl tilltagna så ni kan umgås flera familjer samtidigt.

Huset ligger i överkant på den över 4 000 m² stora fjällbjörksklädda tomten med söderläge och panoramautsikt från sittplatsen vid fönstret i allrummet.

Huset har en trevlig planlösning och dessutom finns ett garage med plats för t.ex. fritidsutrustning, verktyg eller varför inte en skoter. Dessutom finns ett vidbyggt vedförråd.

Ett eget hus i Fjällnäs gör att du kan vistas här året runt!

Vintertid finns både skid- och skoterspår i närheten och en kort bilresa tar dig till Tänndalens- och Hamras alpina anläggningar. I Hamra finns dessutom och en välsorterad livsmedelsaffär md en cafédel.

Sommartid får man inte missa en tur till vår närmaste stad, Röros på den Norska sidan av riksgränsen och besök allan våra fina vandrings- och cykelleder, golfbanor och blomsterängar. I Röros finns även flygplats!

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning!

För mer info och bilder, klicka här.

Pris: 2.750.000 kr

InformationKartaKontakt
Kommun: Härjedalen
Område: Fjällnäs
Adress: Malmagen Rävstigen 4
Rum: 4
Typ: Fritidshus
Boarea: 82
Biarea:
Tomtareal: 4.167
Byggår: 1967
Objektnr: ALH186

Intresserad av detta objekt? Hör av dig till oss!

Posted in Härjedalen and tagged .