Lägenhet (BR) i Härjedalen Funäsdalen

Funäsdalshöjden 12 A, lgh nr 14 öp, Funäsdalen, Härjedalen

Fjällnära lägenhet centralt belägen i området ”Funäsdalshöjden” med bekvämt läge i anslutning till Röstberget ca 645 m.ö.h. Soligt läge med stor balkong mot villaområde och från sovrummet vacker och öppen utsikt mot bl.a. Anåfjället.

Här bor man med bra utgångsläge året om vare sig man bor för jämnan eller använder lägenheten bara då och då. Detta ett utmärkt alternativ för den lilla familjen eller det mindre hushållet då säljaren valt att ha ett stort sovrum med en hel garderobsvägg med speglar i stället för två mindre sovrum.

Vintertid går skidspåren strax utanför huset och till skidbackarna går man på ett par minuter. Den direkta närheten till Funäsdalens fina förskola, grundskola och Funäsdalens bykärnan gör det enkelt att bo här. Sommartid erbjuder området också ett stort varierat utbud av friluftsaktiviteter.

Allrum och kök är i vinkel med en öppen och ljus planlösning där både matplats och soffhörna får plats. Balkong med optimalt solläge nås direkt från det rymliga köket. Helkaklat våtrum med både tvättmaskin och torktumlare gör att du kan bo permanent om du vill.

Lägenheten har genomgående vattenburen golvvärme med fina parkettgolv och praktiskt klinker på både våtrums- och hallgolv. Vitmålade pärlspontskivor på väggarna och i allrummet en slammad fondvägg av betong. Infälld takbelysning i alla rum utom sovrummet.

I anslutning till entrén en trappa upp finns ett varmisolerat förråd på ca 3,5 kvm med plats för t.e.x. cykel, skidor och annan fritidsutrustning. Fiber finns indragen i lägenheten och parkeringsplats med motorvärmaruttag finns mitt emot huset.

Varmt välkommen att boka tid för visning!

För mer info och bilder, klicka här.

Pris: 2.495.000 kr

InformationKartaKontakt
Kommun: Härjedalen
Område: Funäsdalen
Adress: Funäsdalshöjden 12 A, lgh nr 14 öp
Rum: 2
Typ: Lägenhet (BR)
Boarea: 51,1
Biarea: 3,5
Tomtareal:
Byggår: 2010-2011
Objektnr: ALH191

Intresserad av detta objekt? Hör av dig till oss!

Posted in Härjedalen and tagged .