Fritidshus i Härjedalen Tänndalen

Björklundvallen 819, Tänndalen, Härjedalen

Ett litet hus kan rymma stor glädje! Här finns några mindre byggnader med stor potential i Västra Härjedalen! Ett fritidshus, bastubyggnad, skotergarage, uthus och utedass gör fastigheten komplett och gör att du kan vistas här året om. Åretruntväg finns till husen.

I fritidshuset finns en stor bra entréhall med gott om plats. Du når sedan det öppna allrummet som är kombinerat med ett kök och matplats som gör att hela din familj kan umgås här samtidigt. Mitt i huset finns en värmande braskamin.

På det härliga loftplanet finns gott om utrymme för många sängplatser eller varför inte inreda en arbetsplats framför fönstret med vacker utsikt mot fjällkanten.
I separat byggnad finns en vedeldad bastu och ett omklädningsrum där du kan njuta i många timmar.

Björklundvallen är en utmärkt utgångspunkt för både sommar- och vinteraktiviteter. Här kan du cykla i vackra dalgångar och vandra upp på högfjället. Vinterfiske i Tänndalsjön eller närhet till den familjära skidanläggningen Tänndalsvallen kan vara några tips för vinteraktiviteter.

Tänndalsvallen har fin utförsåkning med en 725 meter lång ankarlift och fem nedfarter. Ett bra skidsystem som har backar för alla åldrar i familjen. Välpreparerade längdspår som ingår i Funäsfjällens spårsystemet som är sammanlänkat mellan dalgångarna och välpreparerade skoterleder finns också i närheten.

Varmt välkommen att kontakta oss för att boka visning!

För mer info och bilder, klicka här.

Pris: 1.750.000 kr

InformationKartaKontakt
Kommun: Härjedalen
Område: Tänndalen
Adress: Björklundvallen 819
Rum: 3
Typ: Fritidshus
Boarea: 36
Biarea: 20
Tomtareal: 2.680
Byggår: 1966
Objektnr: ALH187

Intresserad av detta objekt? Hör av dig till oss!

Posted in Härjedalen and tagged .